1xbet bonus: Tipuri de bonusuri și acțiuni bookmaker 1xbet

1xbet.com reprezintă o platformă enormă de pariuri care oferă mii de modalități de joc și câștig. Secțiunile Live Sport, Casino, Slots, Live Slots, Bingo, Bonus Games și Virtual Sports devin captivante imediat ce site-ul este accesat. Iată doar o lista restrânsă de sporturi de teren și nu numai, pe care puteți paria:

Bonusuri și oferte

Vinerea norocoasă

Promoția de Miercuri x2

1xBet bonus fara depunere

Bonus pentru zi de naștere

Cashback VIP

Bonus 1xbet pentru pariuri pierdute

Asigurarea pariului

Plasați pariuri cu cote mari și primiți bonus

 

1xbet este diferit de ceilalți furnizori de pariuri sportive datorită uimitoarelor șanse de câștig.

1xbet Tipuri de bonusuri

Există o multitudine de tipuri de bonusuri și oferte promoționale, cum ar fi:

  • Bonusul exclusiv de bunvenit – un 1xBet bonus exclusiv cu depozit de 100% de până la 130 € la prima depunere a clientului. Bonusul primei depuneri se supune unor termene și condiții bonus 1xbet Romania.
  • Bonusul Super Lotto 1xbet – bonusul de fidelitate al site-ului. De câte ori vă veți încărca contul cu cel puțin 10 £, veți primi mai mult de un bilet de loterie. Cu cât suma este mai mare, cu atât mai numeroase vor fi biletele de loterie și vor fi șanse mai mici de a pierde.
  • Oferte de pariuri gratuite – această secțiune îți permite să fii la curent cu ofertele și să schimbi punctele bonus în cod promotional 1xbet.

Inscripție bonus 1xbet

Obțineți bonus de 130 de euro

Inscripție bonus 1xbet

Un client se poate înscrie la bonus 1xbet foarte ușor. Trebuie urmați câțiva pași: creați un cont, completați spațiul liber cu codul promo, salvați toate detaliile contului, realizați un depozit și obțineți bonusul. Veți fi creditat cu 100% la primul dvs depozit de 130 €/£/$.

Obțineți bonus de 130 de euro

Condiții 1xbet bonus fara depunere

Bonusul 1xbet reprezintă, de fapt, bani oferiți dumneavoastră atunci când faceți primul depozit. Există două modalități de utilizare a sa: câștigarea unei sume standard de bani pe care o puteți retrage mai târziu sau posibilitatea de a câștiga mult mai mult cu un risc adăugat. De menționat că trebuie fie să câștigați doi acumulatori (de trei meciuri cu cote de 1.40 pentru fiecare selecție) pentru a putea face profit din bonusul dumneavoastră, fie împărțind suma bonus în trei acumulatori de mare risc care să însumeze cote de cel puțin 10.

Valoarea primului dumneavoastră depozit determină suma bonusului. Bookmaker-ul va dubla primul depozit în noul cont deschis, cu această ofertă de 1xBet bonus – dacă depozitul va fi de cel puțin 130 €, veți putea câștiga un credit pentru pariu de până la 260€ la care se adaugă și 300 de puncte bonus.

Obțineți bonus de 130 de euro

1xbet bonus 100%

1xbet își premiază noii clienți cu un bonus senzațional de 100% până la suma de 130 €. Acest bonus impresionează clienții 1xbet întrucât este necesar doar un depozit de 130 € pentru a primi suma maximă posibilă pentru un bonus de bun venit 1xbet.

Obțineți bonus de 130 de euro

Alte bonusuri 1xbet

  • Bonus de jackpot la 1xbet– sau potul cel mare. 1xbet va posta o sarcină zilnic atâta vreme cât veți plasa un pariu care se potrivește criteriilor sarcinii zilnice. Exemplu: jackpot-ul este de 7100 £; trebuie să plasați un Chain sau un Multi bet cu o miză de 3,23 £ pentru a intra la extragerea acestui premiu care va avea loc la ora 22:00 GMT în fiecare seară și care va reseta automat sarcina pentru următoarea zi. În afară de asta, aveți posibilitatea să încercați combinații diferite și tipuri de pariuri neîncercate până acum. Acest lucru vă va permite să înțelegeți mai bine sistemele de pariere, având, astfel, șanse mai mari la victorie.
  • Bonusul cotelor ridicate – Orice pariuri cu cote între 30 și 501, cu o miză de peste 60 de puncte, va câștiga în următoarea lună un bonus de 5% din mizele totale realizate. Această ofertă este pentru sporturi și evenimente sportive live.
  • Bonusul aniversar 1xbet – 1xbet te va răsplăti de ziua ta cu un unic pariu gratuit. Este suficient să verificați e-mail-ul pentru a prelua codul promo primit și a-l introduce pe site și veți ști cum să răscumpărați bonus 1xbet.
  • Pariul în avans – ai găsit pe 1xbet o oportunitate de neratat dar nu ai bani suficienți în cont? 1xbet îți oferă un pariu în avans în condițiile în care ai două pariuri plasate dar neactivate pentru că nu mai ai bani. Astfel, veți primi încă o şansă să fiți câștigător!

1xbet bonus fara depunere

Obțineți bonus de 130 de euro

Termenii și condițiile bonusului 1xbet

Fiecare detaliu este disponibil pe site-ul oficial 1xbet. Poate fi utilizată orice modalitate de plată. Perioada de reînnoire este de 30 de zile. Dacă intenționați să faceți o retragere fără să fi completat cerințele de plată, atunci 1xBet bonusul dumneavoastră nu va fi validat. O parte dintre condiții includ: depozit minim -1 €, reînnoire – x3, cote minime -1,40.

Obțineți bonus de 130 de euro

Cum să pariați folosind 1xBet bonusul

După realizarea depozitului, suma totală ar trebui să apară în contul dvs. Trebuie să reînnoiți întreaga sumă de 5 ori pentru a o converti în bani cash și doar pe pariuri multiple ce conțin un minim de trei selecții cu cote de cel puțin 1.40.

Obțineți bonus de 130 de euro

Cum să retrageți bonusul 1xbet

1xBet bonusul trebuie să fie deblocat înainte de a putea fi plătit. Creditul de pariere cuprinde „contul de bani reali„ și „contul banilor bonus„. Când toate condițiile de reînnoire sunt întrunite, banii bonus sunt transferați în „contul de bani reali„. Suma nu poate fi niciodată mai mare decât suma bonus, atrăgând după sine excluderea bonusului 1xbet.

1xbet oferă mulți acumulatori în fiecare zi, denumiți „acumulatorii zilei„. Dacă pariezi pe un acumulator și acesta câștigă, 1xbet va adăuga 10% la cotele acelui acumulator.Obțineți bonus de 130 de euro

1xbet bonus: Tipuri de bonusuri și acțiuni bookmaker 1xbet
3 (60%) 4 vot[uri]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *